Lawe ʻia i kahi ʻīlio hou?Eia kahi papa inoa no nā mea pono a pau

Kākau ʻia e:Rob Hunter

ʻO ka hoʻokomo ʻana i kahi ʻīlio hou ka hoʻomaka ʻana o kahi hoaaloha lōʻihi.Makemake ʻoe i ka mea maikaʻi loa no kāu hoaaloha hou, akā he aha ka mea e pono ai i kahi ʻīlio hāpai hou?Aia mākou ma ʻaneʻi e kōkua iā ʻoe e hāʻawi i kāu ʻīlio hou i ke ola maikaʻi loa i hiki iā ʻoe ke hana maikaʻi loa i kēlā me kēia lā.

E hānai iā ia i ka manawa i kēlā me kēia lā

ʻO ka hana maʻamau i kēlā me kēia lā e kōkua i kāu ʻīlio e hoʻoponopono i kona home hou.E hōʻoia i ka loaʻa ʻana o kāna mau meaʻai a pau i ka manawa me aʻO FeedAutomatic Feeder wale nō, a no kou mau la luhi, aHanai akamaihiki iā ʻoe ke hoʻokele i kāna mau meaʻai mai nā wahi āpau me ka hoʻohana ʻana i kāu kelepona.

E mālama i ka wai hou

He mea koʻikoʻi ka hydration kūpono no ke ola lōʻihi a olakino.E paipai iā ia e inu hou me ka wai hou, kānana, kahe mai ka 1/2 Galani, 1 Galani a i ʻole 2 Galani.Punawai.

E hoʻoikaika iā ia

E like me ʻoe, pono kāu ʻīlio hou i ka hoʻoikaika kino i kēlā me kēia lā no ke kino olakino a me ka noʻonoʻo.ʻO ka Easy Walk Harness kahi ala maikaʻi loa e hōʻoiaʻiʻo ai e hauʻoli ʻoe a me kāu hoa i ka hele pū ʻana me ka ʻole o kāna huki ʻana i ke kaula, a ʻo ka Automatic Ball Launcher ka mea pāʻani i loko/waho no ka ʻīlio makemake ʻole e hoʻōki i ka pāʻani kiʻi.

E hoʻomau i ka leʻaleʻa

E lawe mai i ka manawa pāʻani i loko o ka hale me nā mea pāʻani ʻoluʻolu e paʻa ana i ka mālama ʻana e like me ka Bristle Bone, a me nā mea pāʻani uila e like me Ricochet e hāʻawi i kahi puʻupuʻu leʻaleʻa e mālama i kāu ʻīlio i nā hola leʻaleʻa!

信图片_202206281628342

E mālama i ka walaʻau

He nui paha ka ʻōlelo a kāu hoa hou.E aʻo iā ia e hoʻohana i kāna "leo i loko" me ka Rechargeable Bark Collar.Loaʻa ka mana Lite a me ka Spray Bark Collar no nā ʻīlio liʻiliʻi a paʻakikī paha.

E hoʻomau i ke aʻo ʻana

ʻAʻole hiki ke hoʻomaka i ke aʻo ʻana i kāu hoa hou.E aʻo i nā ʻano, nā hana hoʻopunipuni a me nā mea hou aʻe me kahi 100-Yard Remote Trainer (loaʻa pū kekahi ma Lite).ʻO ka Spray Trainer kahi ala ʻē aʻe e mālama ai i kāu hoa aloha iā ʻoe i ke aʻo ʻana.

E mālama i nā pōʻino potty ma ke kai

Inā hoʻomaʻamaʻa hale kāu ʻīlio hou, a i ʻole makemake ʻo ia i kahi e hele ai i loko o kou hele ʻana, ʻo ka Pet Loo a me Piddle Place nā mea hou aʻe i nā pad ʻīlio.Hoʻopili kēia mau huahana maʻalahi i ka ʻala a hāʻawi i ka hoʻomaʻemaʻe maʻalahi no ka wā hiki ʻole iā ia ke kali no ka hoʻomaha potty aʻe.

E mālama pono iā ia a ʻoluʻolu i loko o ke kaʻa

No ka huakaʻi hele i ke kauka lapaʻau, ka mea hoʻomaʻamaʻa a i ʻole ka paka ʻīlio, nā uhi noho Quilted Waterproof e hoʻomalu ai mai nā wāwae lepo me nā heleuma noho lima a me nā kaula e noho ma kahi.E hui pū me kahi Palekana e hoʻopaʻa paʻa ʻia kāu hoa no kēlā me kēia holo.

信图片_202206281628341

E mālama i nā mea i waho

Hāʻawi i kāu hoaaloha hou i ke kūʻokoʻa e makaʻala i kona pā me ka puka holoholona.ʻO kahi Puka Pet Glass Sliding he mea punahele i nā mea hoʻolimalima, me ka hoʻokomo ʻole ʻia, a me ka Extreme Weather Aluminum Pet Door e hoʻokuʻu i kāu pup i ka wā e mālama ana i ka AC a i ʻole ka wela i loko, a puni ka makahiki.Me nā koho e like me ka Wall Entry Pet Door hiki iā ʻoe ke hāʻawi i kāu ʻīlio hou i kona ala komo kūikawā ma kahi o kou home.

E hoʻomau i ka ʻili

Ma hope o ka lā lōʻihi o ka pāʻani, hoʻomaʻamaʻa ʻana a me ka ʻimi pū ʻana, hāʻawi ʻo Folding Pet Steps a i kahi Bed Ramp i ke komo ʻana i nā wahi coziest i kou home i hiki ai iā ʻoe a me kāu hoaaloha hou ke kaʻana like i nā lako - a me ke aloha.

信图片_20220628162834

 


Ka manawa hoʻouna: Iune-28-2022